Samsun’da Kuzeye Açılan Emlak Penceresi: Atakum, İlkadım ve Canik Neden Yatırımcıları Cezbediyor?

arsauzmani_34_78

Kayıtlı Üye
15 Nis 2025
4
0
Aktiflik Süresi
0
0
Karadeniz’in en büyük şehirlerinden biri olan Samsun, hem liman kenti olması hem de gelişmiş altyapı ve ulaşım ağıyla yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. Özellikle Atakum, İlkadım ve Canik ilçeleri gayrimenkul yatırımı açısından oldukça popüler bölgeler.

Atakum, sahil boyunca uzanan lüks konut projeleri ve sosyal yaşam olanaklarıyla hem yerli hem yabancı yatırımcıların gözdesi. Yüksek kiralama potansiyeli ve yapılaşma yoğunluğu, arsa değerlerini sürekli yukarı taşıyor.

İlkadım, şehir merkezinin kalbi olması nedeniyle ticari yatırımcıların tercihi oluyor. Yeni yapılan oteller, AVM’ler ve rezidans projeleri, ilçedeki arsa arzını oldukça kısıtladı.

Canik ise gelişmekte olan bir bölge olarak, toplu konut projeleri ve kentsel dönüşüm alanlarıyla dikkat çekiyor. Özellikle yeni otoyol bağlantılarına yakın bölgelerde metrekare fiyatları hızla artıyor.

Samsun’da sahile yakınlık ve ulaşıma erişim, emlak yatırımında belirleyici en önemli iki faktör olarak öne çıkıyor.

💥 Arnavutköy'de Arsa mı Satmak veya Almak İstiyorsunuz? 💥
📞 Bizi Arayın: 0212 597 03 03
Fiyat Bilgisi Alın, Ücretsiz Ekspertiz ile Arsanızı Değerlendirelim!
Arnavutköy Emlak NET - 1987'den Bugüne Güvenin Adı

Konuyu görüntüleyenler

Geri